Ankara'da teröristlere operasyon! 2 PKK'lı kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankara'da teröristlere operasyon! 2 PKK'lı kıskıvrak yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Ankara’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda hain terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen ‘hendek, barikat’ olaylarında eylemcilere yardım desteği sağladığı tespit edilen silahlı terör örgütü PKK mensuplarından Ç.D. ile örgütün farklı uzantıları içerisinde faaliyetlerde bulunduğu belirlenen yabancı uyruklu Y.Ö. yakalandı.

Hain terör örgütü PKK ve türevleri ile mücadele tüm hızıyla devam ederken hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam operasyonlarla hain teröristler tek tek etkisiz hale getiriiliyor. Son olarak başkentte düzenlenen operasyonla 2 terörist yakalandı.

'HENDEK' OLAYLARINDA DESTEK SAĞLAYAN 2 TERÖRİST YAKALANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 2015 ila 2016 yıllarında teröristlerce gerçekleştirilen ‘hendek, barikat’ olaylarında eylemcilere lojistik destek sağlayan, örgütün kırsal alanına eleman temini gerçekleştiren ve yaralı örgüt mensuplarının tedavisi için yasadışı faaliyetlerde bulunan PKK mensubu Ç.D. ile örgütün uzantısı PYD/YPG adına faaliyetlerde bulunan yabancı uyruklu Y.Ö.’nün izini tespit etti.

Operasyon için harekete geçen ekipler gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonla iki şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...