Arnavutköy'de plastik üreten imalathanede yangın çıktı, bir işçi hastanelik oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Arnavutköy'de plastik üreten imalathanede yangın çıktı, bir işçi hastanelik oldu

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da sıcak saatler! Arnavutköy'de bulunan bir plastik depolama ve üretim imalathanesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler yangını kısa sürede söndürdü. Dumandan etkilenen bir işçi hastaneye kaldırıldı.

Arnavutköy Yıldırımbeyazıt Caddesi Bolluca Mahallesi’nde bulunan bir plastik depolama ve üretim imalathanesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alındı.

BİR İŞÇİ HASTANELİK OLDU

Çıkan yangın nedeniyle 1 işçi dumandan etkilenirken sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevke edildi. Yangının çıkış nedeni yapılan incelemenin ardından netleşeceği öğrenilirken itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarının sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Öte yandan çıkan yangın dron ile havadan da görüntülendi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...