Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin kimdir, hangi partiden?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin kimdir, hangi partiden?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Artvin Belediye Başkanı ve hangi partiden olduğu merak ediliyor. Artvin Belediye Başkanı kim, hangi partiden sorularının cevapları araştırılıyor. İşte detaylar...

Artvin Belediye Başkanı ve Artvin Belediyesi ile alakalı konular gündemde yer alıyor. Artvin Belediye Başkan'ı kim, hangi partiden? 

ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin'dir. CHP'li olan Demirhan Elçin seçimlerde aday gösterilmeyince partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçti. Ardından İYİ Parti Artvin Belediye Başkan adayı gösterildi. Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin kimdir, hangi partiden?

DEMİRHAN ELÇİN KİMDİR?

Demirhan Elçin 1960 yılı Artvin doğumludur. Anadolu Üniversitesi Halka İlişkiler önlisans mezunudur. Serbest Muhasebeci Ruhsat sahibidir. Demirhan Elçin, 1979 yılında DSİ Şube Müdürlüğünde teknik personel olarak devlet memurluğu görevine başladı ve 1983 yılında istifa etti. 

Siyasi hayatına 1989 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti'de başladı. Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu'nda  çeşitli üst kademe görevler aldı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden CHP'den Artvin Belediye Başkanı olarak seçildi. 

Demirhan Elçin evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...