Ataşehir'de dehşet! Hastane otoparkında 10 günlük ceset bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ataşehir'de dehşet! Hastane otoparkında 10 günlük ceset bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otoparkında, park halindeki bir otomobilin içinde 10 günlük ceset bulundu.

İstanbul Ataşehir’de bulunan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otoparkında asfalt çalışması yapan işçiler ceset buldu.

İŞÇİLER YOLCU KOLTUĞUNDA KEMERİ TAKILI KADIN CESEDİ BULDU

Öğle saatlerinde hastane otoparkına giden işçiler park halinde bulunan 34 ZH 4755 plakalı otomobili kaldırmak istedi. Araca yaklaşan işçiler gördükleri manzara karşısında hayatlarının şokunu yaşadı. Çürümek üzere olan bir kadın yolcu koltuğunda kemeri takılı halde bulundu.

CESET 10 GÜNLÜK ÇIKTI

Durum anında polise bildirildi, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler arabanın kapısını açınca çevreyi yoğun bir koku sardı. Kadının on gün önce öldüğü tahmin ediliyor. 

KADININ KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ

Olay yerin inceleme ekiplerinin yapmış olduğu incelemerin ardından kimliği öğrenilemeyen kadının cenazesi otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...