Avcılar'da sera bahçesinde yangın!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Avcılar'da sera bahçesinde yangın!

GÜNDEM Haberleri

Avcılar'da sera bahçesinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar edilmesi üzerine olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi ile alevler söndürüldü. Çıkan yangın ise hasara yol açtı.

Ser bahçesinde çıkan yangın paniğe neden odlu. Firüzköy Mahallesi Gölboyu Sokak'ta bulunan sera bahçesinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

MİNİBÜS KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Rüzgarın etkisiyle yangın kısa sürede büyüdü. Alevler rüzgarın da etkisiyle park halinde bulunan bir minibüse sıçradı. Yükselen alevler nedeniyle elektrik kablolarında da kopma meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yapılan soğutma çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürülürken, alevlerin sıçradığı minibüs kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...