Bakan Güler, Somalili mevkidaşı Nur ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Muhammed Nur ile bir araya geldi. Görüşmede  ikili askeri ilişkiler ve savunma sanayisinde atılacak adımlar ele alındı.

Terörle mücadele konusunda askeri diplomasi yürüten Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in Bağdat ve Erbil çıkarması sona erdi. Üst düzey isimlerle bir araya gelen ve Türkiye’nin bölgede barış ve istikrarın gelmesi konusunda ortaya koyduğu çabaları anlatan Güler, yurda döndü.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'da bulunan Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Muhammed Nur ile bir araya geldi.

ASKERİ İLİŞKİLER ELE ALINDI

Güler, Somalili mevkidaşı Nur’u Milli Savunma Bakanlığında resmi törenle karşıladı. İki ülke marşlarının çalınmasının ardından konuk Bakan Nur, onur kıtasını selamladı.

Törenin ardından bakanlar, basına kapalı olarak baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Bakanlık kaynaklarından elde edilen bilgiye göre; görüşmede ikili askeri ilişkiler ve savunma sanayisinde atılacak adımlar ele alındı.

Törenin ardından Milli Savunma Bakanlığı önünde basın mensuplarına poz veren iki bakanın yaptıkları görüşmede savunma sanayii ve ikili ilişkileri ele aldıkları öğrenildi.

Bakan Güler, Somalili mevkidaşı Nur ile görüştü

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...