Bakan Soylu açıkladı: 10 kg patlamaya hazır bomba yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Soylu açıkladı: 10 kg patlamaya hazır bomba yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK/PYD'nin, Fırat Kalkanı Harekat Alanındaki Cerablus'ta gerçekleştireceği bombalı saldırının, Emniyet İstihbarat ekiplerinin takibi ve operasyonuyla engellendiğini duyurdu.

PKK ile mücadele yurt içinde ve yurt dışında yapılan başarılı operasyonlarla devam ediyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK/PYD'nin Cerablus'ta gerçekleştireceği bombalı saldırının Emniyet İstihbarat ekiplerinin operasyonuyla engellendiğini duyurdu.

"KİLİS VE GAZİANTEP İSTİHBARAT EKİPLERİMİZE TEBRİKLER"

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “PKK/PYD'nin, Fırat Kalkanı Harekat Alanı'ndaki Cerablus'ta gerçekleştireceği bombalı saldırı, Emniyet İstihbarat ekiplerimizin takibi ve operasyonuyla engellendi.  10 kg patlamaya hazır bomba yakalandı. EGM İstihbarat; Kilis ve Gaziantep, Emniyet İstihbarat ekiplerimize tebrikler” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...