Bakan Yerlikaya duyurdu: Mersin ve Diyarbakır’da 389 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bakan Yerlikaya duyurdu: Mersin ve Diyarbakır’da 389 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlar devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin ve Diyarbakır’da yapılan operasyonlarda 279 kilo esrar ve 110 kilo skunk olmak üzere toplam 389 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini duyurdu.

Zehir tacirleri ve uyuşturucu ,ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Operasyonlar kapsamında 2 ilde çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi. Konuya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, zehir tacirlerinin gençleri zehirlemesine izin vermeyeceklerini belirterek mücadelenin kararlılıkla süreceğinin mesajını verdi.

Bakan Yerlikaya'nın yaptığı açıklamada Mersin Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince yapılan operasyonda 279 kilogram esrar, Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyonlarda ise 110 kilo skunk maddesi ele geçirildiğini duyurdu.

'UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK'

Operasyonlarda yer alan polisleri tebrik eden Bakan Yerlikaya, “Zehir tacirlerine göz açtırmayacağız. Bu tacirlerin başta gençlerimiz olmak üzere toplumumuzu zehirlemelerine izin vermeyeceğiz. Uyuşturucuyla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1697519116586815906

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...