Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: Turuncu kategoriye bir çizik daha!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: Turuncu kategoriye bir çizik daha!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, firari FETÖ üyesi M.Ç.'nin Muğla Köyceğiz'de yakalandığını duyurdu. Turuncu kategoride yer alan M.Ç. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığımız ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yürütülen operasyonda kıskıvrak yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Terör Arananlar Listesinde Turuncu kategoride yer alan M.Ç.'nin Muğla Köyceğiz'de yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “FETÖ üyelerine göz açtırmayacağız! Terör örgütlerine yönelik mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Yerlikaya şöyle konuştu:

"Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığımız ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yürütülen operasyonda; FETÖ üyesi olan ve Bakanlığımız Terör Arananlar Listesinde Turuncu kategoride yer alan M.Ç. Muğla Köyceğiz'de yakalandı."

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1697249058216460515

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...