PKK'da çözülme: 4 örgüt üyesi daha teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
PKK'da çözülme: 4 örgüt üyesi daha teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü yürüttüğü ikna çalışmaları neticesinde örgütten kaçan 4 PKK üyesi güvenlik güçlerine teslim oldu.

Türkiye'nin terörle mücadelesi sürüyor... Terör örgütlerine yurt içi ve sınır ötesinde nefes aldırılmazken bir yandan da ikna yoluyla örgüt mensupları etkisiz hale getiriliyor.

4 PKK'LI DAHA TESLİM OLDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 4 PKK'lı teröristin teslim olmasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, 4 PKK'lı teröristin daha teslim olduğunu duyurdu ve son 90 günde teslim olan terörist sayısının 38 olduğu açıkladı. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Ali Yerlikaya şunları söyledi;

Jandarma Genel Komutanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü ikna çalışmaları neticesinde örgütten kaçan 4 BTÖ üyesi güvenlik güçlerimize teslim oldu. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda son 90 günde teslim olan bölücü terör örgütü mensubu sayısı 38'e ulaştı.

"TEK BİR HEDEFİMİZ VAR"

Terörizmle her alanda mücadele eden kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Tek bir hedefimiz var: Son teröristi de etkisiz hale getirmek. Terör sona erene kadar, mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...