“Bu duraktan geçiyor mu?” dedi, şoförden dayak yedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Fatih'te bir otobüs şoförü kendisine soru soran doktora saldırdı. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken yolcu darp raporu alıp şoförden şikayetçi oldu.

 
Fatih Pazartekke Durağından otobüse binen aile hekimi Baki B, şoföre "Cevizlibağ'dan geçiyor mu?" diye sordu. Ancak sürücü kendisine bir cevap vermedi. Baki B. sorusunu yineledi, yine cevap gelmedi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

“Bu duraktan geçiyor mu?” dedi, şoförden dayak yedi

"PSİKOLOJİMİ Mİ BOZACAKSIN?"

Baki B. şoförün agresif tavırlarını cep telefonuyla kayda almaya başladı. Bu sürücüyü daha da öfkelendirdi. Şoför, "Bana sormana gerek yok, duraklar ekranda yazıyor" diye karşılık verdi. Baki B. de "Ekranda göremiyorum ki size soruyorum" dedi. "Göreceksin" şeklinde sert bir ifade kullanan şoför, ardından aracı durdurup "Hayırdır, derdin ne senin? Psikolojim mi bozacaksın? O ne elindeki" diye bağırıp saldırıya geçti. Sürücü, doktoru döve döve araçtan aşağı indirdi. 

“Bu duraktan geçiyor mu?” dedi, şoförden dayak yedi
Hemen hastaneye giden Baki B. darp raporu alıp şikayetçi oldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...