CHP Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer mazbatayı aldı: Zaferi DEM'le kutlamıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
CHP Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer mazbatayı aldı: Zaferi DEM'le kutlamıştı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yerel seçimler öncesi tartışmalı "Kürt devleti kurulmalı" açıklamasıyla gündeme gelen CHP'nin Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer mazbatasını aldı. Dün yaptığı zafer konuşmasında DEM Parti ile kent uzlaşısı ortaklığı vurgusunda bulunan Özer, seçimi 49.05 oyla kazanmıştı.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Esenyurt Belediye Başkanlığı'na seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer mazbatasını aldı.

Esenyurt'ta yüzde 49.05 oy alarak seçimi kazanan Prof. Dr. Ahmet Özer, devir teslim töreni ile görevi Kemal Deniz Bozkurt’tan devraldı.

CHP Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, mazbatayı aldı: Zaferi DEM'le kutlamıştı - 1. Resim

DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Esenyurt Belediye Başkanlığı'na seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını teslim aldı.

Ardından Esenyurt eski belediye binasına gelen Başkan Özer, burada düzenlenen tören ile belediye başkanlığı mührünü Bozkurt’tan teslim alarak görevine başladı.

CHP Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, mazbatayı aldı: Zaferi DEM'le kutlamıştı - 2. Resim

BARIŞ VE KARDEŞLİK VURGUSU

Törende yaptığı konuşmada Özer, Esenyurt’u bir barış ve kardeşlik kenti haline getireceklerini söyledi.

Devir teslim törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve görevi Özer’e devreden Kemal Deniz Bozkurt da katıldı.

Özer, dün yaptığı açıklamada DEM Parti ile kurdukları ittifaka atıfta bulunarak, "Kent uzlaşısını gerçekleştirdik" demişti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...