Çorum’da binada çıkan yangın can aldı! 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çorum’da binada çıkan yangın can aldı! 1 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Çorum'da apartman dairesinde çıkan yangını görenler durumu hemen ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler hemen müdahale etti ve yangın söndürüldü. Dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Bu kişilerden biri hastanede hayatını kaybetti, diğer kişilerin ise tedavisi sürüyor.

Çorum'da bir evde çıkan yangın 1 kişiyi canından etti. Yeniyol Mahallesi Eskisaray 1. Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katından yükselen dumanı görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çorum Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Yangın sırasında yoğun dumandan etkilenen Harun, Döndü, Akif ve Hüseyin Karaçam, itfaiye ekiplerince binadan çıkartılarak ambulanslara alındı.

KURTARILAMADI

Sağlık ekiplerince Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırılan bu kişilerden Harun Karaçam, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...