Cumhurbaşkanı Erdoğan depremde en ağır hasarı alan Hatay'da inceleme yapıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremde en ağır hasarı alan Hatay'da inceleme yapıyor

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 2 büyük depremin ardından 10 ilde ağır can ve mal kayıpları oldu. Depremden en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'a geldi ve deprem bölgesinden incelemelerde bulundu.

Türkiye son yılların en büyük felaketini yaşıyor. 6 Şubatta Kahramanmaraş 2 büyük depremle sallandı. İlk deprem Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de meydana geldi.10 ilimizi sallayan depremin büyüklüğü 7,7 olarak ölçüldü. Hemen ardından saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Son yapılan açıklamada depremde hayatını kaybeden vatandaşların sayısının 9 bin 57'ye yükseldiği duyuruldu. Deprem bölgelerinde enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Depremden en çok etkilenen illerin başında ise Hatay var. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan depremde en ağır hasarı alan Hatay'da inceleme yapıyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DEPREM BÖLGESİNDE

Bugün Kahramanmaraş'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından Hatay'ın Serinyol bölgesine geçti. Buradaki incelemelerinin ardından Atatürk Caddesi Güzelburç Mahallesi'nde bulunan 600 Konut Sitesi'ne gelen Erdoğan, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yaklaşık 20 dakika kalan Erdoğan, ardından Hatay'ın İskenderun ilçesine geçti.

İncelemelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş eşlik etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...