Cumhurbaşkanı Erdoğan, her kesimin derdini iftarda dinleyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her kesimin derdini iftarda dinleyecek

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hafta yoğun bir iftar programı var. Ramazan ayının ilk iftarını her yıl olduğu gibi bu yıl da şehit aileleriyle yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün önce MKYK’yı toplayacak, ardından da MKYK üyeleriyle iftarda bir araya gelecek.

EBRU KARATOSUN | ANKARA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar programında MKYK üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vatandaşların taleplerini iletecek, sahadaki durumla ve parti çalışmalarıyla ilgili bilgi verecek. Toplantıda, Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmeler, Meclis çalışmalarının gündeme gelmesi ve sunumların yapılması bekleniyor. Toplantıya ayrıca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılacağı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her kesimin derdini iftarda dinleyecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Hanım, iftarda İstanbul’un Ümraniye ilçesinde oturan Ersin Kılıçaslan ailesinin misafiri oldu. Erdoğan çifti, üç çocuk sahibi aileyle birlikte oruçlarını açtı, ardından da çay eşliğinde sohbet edip bebeği sevdi

VEKİLLERLE KÜLLİYE’DE...

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın da Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve milletvekilleriyle iftarda buluşacak. AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilecek programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis gündemi ve devam eden yasa çalışmalarıyla ilgili vekillerle istişarelerde bulunacağı aktarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, perşembe günü öğretmenlerle, cumartesi günü ise İstanbul’da polis, jandarma ve sahil güvenlik personeli ile iftar yapacak. Programa katılanlar; talep, istek ve önerilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programlarda, gündeme dair önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...