Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bizi çok güldürmüş olsa da...

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Sivas mitinginde konuştu. CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Erdoğan, "Yürüyen merdivene ters binse, Konya'yı Çorum'u ayrı bir ülke sansa da bizi çok fazla güldürmüş olsa da kendine has bir siyaset yapma tarzı vardı." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tarihi Kent Meydanı'nda gerçekleşen Sivas mitinginde halka seslendi.

Erdoğan konuşmasının bir bölümünde CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. "Ne yaptıysak muhalefetin standardını yükseltmeyi başaramadık" diyen Erdoğan, "Devrik genel başkan Bay Kemal ile pek anlaşamazdık." diye konuştu.

"BİZİ ÇOK GÜLDÜRMÜŞ OLSA DA..."

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Gençler burada içimizde kalan bir ukdeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Türkiye son 21 yılda birçok sorununu çözdü. Hayal edilemeyen yerlere geldi. Her alanda gerçekten tarih yazdı. 81 vilayetimizin 922 ilçemizin en ücra noktasına kadar tüm köylerimizin adeta çehresini değiştirdi.  Ama ne yaptıysak CHP ve muhalefetin standartını yükseltmeyi başaramadık.

Bu partide zaman içinde söylemler değişti, hatta başkanlık koltuğunda oturanlar da değişti. Hiçbir değişim CHP’nin siyasi. Bu partide öyle bir şey var ki her gelen gideni aratıyor. Devrik genel başkan Bay Kemal ile pek anlaşamaz hatta sık sık karşıya gelirdik. Yürüyen merdivene ters binse de aday olduğu seçimler de kendine oy veremese de, Kuzey Kıbrıs’taki Maraş’ın adını daha önce hiç duymasa da yani siyasi hayatı boyunca bizi ve milletimizi pek çok güldürmüş olsa da yine de Bay Kemal’in kendisine göre bir tarzı vardı. 13 kez Bay Bay Kemal yaptı."

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...