Dilan Polat serbest mi bırakıldı? Dilan Polat tahliye mi oldu? Polat davasında son durum

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dilan Polat serbest mi bırakıldı? Dilan Polat tahliye mi oldu? Polat davasında son durum

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan ve 2 aydır cezaevinde olan Dilan Polat serbest mi bırakıldı sorusu aratılan sık sorular arasında. Dilan Polat serbest mi bırakıldı? Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi oldu? Polat davasında dünden bugüne son durum... İşte detaylar

Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat serbest bırakıldı mı? soruları yeniden gündeme geldi. Kara para aklama ve vergi kaçakçığı suçlarından tutuklanan Dilan-Engin Polat çifti 5 Kasım'da tutuklandılar. Şirketlerine ve Güzellik Merkezlerine kayyım atanmıştı ancak geçtiğimiz günlerde Kağıthane'deki şube açılışı sonrası Dilan Polat davasına ilişkin son konular araştırılmaya başlandı. Dilan Polat serbest mi bırakıldı? Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi oldu? Polat davasında son durum!

Dilan Polat serbest mi bırakıldı? Dilan Polat tahliye mi oldu? Polat davasında son durum

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKTI MI, SERBEST Mİ BIRAKILDI?

Cezaevinden avukatıyla konuşmaları sık sık gündeme gelen Dilan Polat'ın cezaevinden çıkıp çıkmadığı en çok merak edilen konular arasında. Avukatları aracılığıyla görüştüğü astroloğu ise Dilan Polat'ın en çok cezaevinden ne zaman çıkacağını sorduğu öğrenildi. Dilan Polat henüz cevaevinden çıkmadı. 29 Aralık'ta Bakırköy'de bulunan Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüştü. 11 gün hastanede tedavi gören Dilan Polat'ın ağlama krizleri, şiddetli eklem ağrıları ve yüzünde uyuşma olduğu nedeniyle hastaneye yatırıldığı öğrenildi. Dilan Polat'ın daha önce de depresyon tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştı. Dilan Polat cezaevinden çıkmadı. 

Dilan Polat serbest mi bırakıldı? Dilan Polat tahliye mi oldu? Polat davasında son durum

DİLAN POLAT YILBAŞINI AİLESİ İLE Mİ GEÇİRDİ?

Cezaevindeki durumu kötüleşen Dilan Polat 29 Aralık günü Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüştü. 11 gün hastanede kalan Dilan Polat hakkında kamuoyunda yılbaşını ailesi ile mi geçirdi sorularının sorulmasına neden oldu. Yapılan resmi açıklamada Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'ın 83.maddesi hükmü gereği, ailesiyle bir defaya mahsus 5 Ocak 2024'te kapalı görüş yaptığı açıklandı. Yılbaşını ailesiyle geçirdiği söyleminin ise gerçekdışı olduğu belirtildi. 

DİLAN POLAT KAĞITHANE'DE NASIL YENİ ŞUBE AÇTI?

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın güzellik merkezlerine kayyım atanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Kağıthane'de kendi adıyla açılan Dilan Polat Güzellik Merkezi'nin açılışı akıllarda soru işareti bıraktı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) konuya ilişkin açıklama yaptı. TMSF, yeni şubenin franchise sözleşmesinin kayyım atanmasından önce yapıldığını açıkladı. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...