Dünya takdir etti ancak altılı masadan ses yok

Dünya takdir etti ancak altılı masadan ses yok

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun diplomatik girişimi ile tahıl krizinin çözülmesi tüm dünyada takdir toplarken, her konuda açıklama yapan altılı masanın ortaklarının sessiz kalması tepki çekti.

Altılı masanın tahıl krizinin çözülmesine yönelik bu sessizliği sosyal medyada da gündem oldu. Üniversite öğrencilerinin KYK borçlarındaki faizlerinin silinmesinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sayesinde olduğu algısına atıfta bulunan sosyal medya kullanıcıları ‘Tahıl krizini de Kılıçdaroğlu çözdü’ şeklinde paylaşımda bulundular. AK Parti Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç, küresel tahıl krizini çözen Cumhurbaşkanı’mızdan dünya övgüyle söz ederken altılı masadan tek ses yok. Böyle bir muhalefetten Türkiye’ye ne fayda gelir? 2023, bu faydasız muhalefetin tasfiye edildiği, güçlü Türkiye’nin önündeki engellerin kalktığı tarih olacak inşallah” diye konuştu.

TÜRKİYE KÜRESEL AKTÖR

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan ise  “İki savaşan ülke Rusya ve Ukrayna yine masada. Türkiye’nin diplomatik başarısı. Bu anlaşma Türkiye’nin küresel bir aktör olduğunun da resmidir” dedi.

‘TEŞEKKÜRLER KILIÇDAROĞLU!’

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da “Bütün dünya ‘küresel tahıl krizi’ni çözen Cumhurbaşkanı’mızdan övgüyle söz ediyor. Baktım da Kemal Kılıçdaroğlu hâlâ botlarla ‘Teşekkürler Kılıçdaroğlu’ etiketi açtırmamış. Kendi çalıp kendi oynamaya alışkın. Kemal Kılıçdaroğlu bu, ne yapsa yeridir!” mesajını paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...