Elazığ'da maden ocağında göçük mü oldu? SON DAKİKA! Elazığ maden ocağı göçüğünde kaç kişi kaldı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Elazığ'da maden ocağında göçük mü oldu? SON DAKİKA! Elazığ maden ocağı göçüğünde kaç kişi kaldı?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

SON DAKİKA! Elazığ Alacakaya ilçesinde maden ocağında göçük meydana geldi. Elazığ'da maden ocağında göçük mü oldu? Elazığ maden ocağı göçüğünde kaç kişi kaldı? sorularının cevapları araştırılıyor. İşte, detaylar...

Son dakika gelişmesi olarak Elazığ Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi.Elazığ'da maden ocağında göçük mü oldu? Elazığ'da maden ocağı göçüğünde kaç kişi kaldı? Elazığ Valisi'nden açıklama geldi. Detaylar...

ELAZIĞ'DA MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK MÜ OLDU?

Son dakika haberi olarak Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalanlar olduğu kaydedilirken bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Ekipler göçük altında kalanları kurtarmak için çalışmalara başladı. Elazığ Valisi Ömer Toraman, A Haber'e yaptığı açıklamada, tespitlere göre 4 kişi göçük altında kaldığını, bir kişinin kurtarıldığını söyledi. 3 işçiyi kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Vali Toraman,  krom maden ocağında gerçekleşen göçüğün tahkimatta çöküntü meydana geldiği düşünülüyor, dedi. 

ELAZIĞ MADEN OCAĞI GÖÇÜĞÜNDE KAÇ KİŞİ KALDI? 

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre toprak altında 3 kişinin kaldığı öğrenildi. Bölgeye sevk edilen ekipler göçük altında kalanları kurtarmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Son yapılan açıklamaya göre göçük altında kalan 1 maden işçisi kurtarıldı. Diğer ikisi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 

TAHKİMAT NEDİR?

Tahkimat, maden yatağında açılan bir kanalın çökmesini önlemek amacıyla sağlamlaştırmak anlamına geliyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...