Elebaşılığını Berat Gökdemir'in yaptığı çeteye operasyon: 12 örgüt üyesi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Kırmızı Bülten ile aranan Beratcan Gökdemir'in yaptığı suç örgütüne operasyon düzenlendiğini duyurdu. Operasyonda örgütün 12 üyesi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi.

Güvenlik güçlerimiz suç örgütleri ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bülten ile aranan Beratcan Gökdemir'in elebaşı olduğu suç örgütüne operasyon düzenlendiğini açıkladı. KAFES - 42 operasyonlarında örgütün 12 üyesi yakalanarak gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

12 ÖRGÜT ÜYESİ YAKALANDI

Elebaşılığını Kırmızı Bülten ile aranan Beratcan GÖKDEMİR’in (yurtdışı firar) yaptığı organize suç örgütünün, İstanbul’da Jandarma bölgesindeki üyelerine yönelik yapılan “KAFES-42” operasyonunda 12 Örgüt Üyesi şüpheli yakalandı.

Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine nefes aldırmayacağız.

Jandarma Genel Komutanlığı Koordinesinde; İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca yapılan fiziki ve teknik takip sonucu; elebaşılığını yurt dışında firari olarak bulunan Beratcan GÖKDEMİR’in yaptığı Suç Örgütünün;

- Talimatları, firari olarak yurtdışında yaşayan elebaşından telefon yoluyla aldıkları,

- Sözde “tahsilat” adı altında mağdurlara cebir, tehdit ve şiddet uyguladıkları,

- Silahla adam yaraladıkları ve

- Uzun namlulu silahlar ile motorlu ve maskeli olarak ev ve işyeri kurşunladıkları tespit edildi.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

- AK-47 Piyade Tüfeği,

- M-16 Piyade Tüfeği ve

- Glock marka 9 mm tabanca ele geçirildi.

Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...