Emekli edebiyat öğretmeninin korkunç ölümü! Söz vermişti, cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Emekli edebiyat öğretmeni Muzaffer Kaynak (67), bir süre önce kendisine tekne aldı. Arkadaşları ile bu sabah balığa çıkmak için sözleşen Kaynak'ın cesedi bulundu.

Antalya’da bir süredir balıkçılık yapan emekli edebiyat öğretmeni, teknesinin altında ölü olarak bulundu. Olay, sabah saat 07.30 sırasında Konyaaltı ilçesi Balıkçı Barınağı rıhtım 1'de yaşandı.

KOMŞU TEKNEDEKİ ARKADAŞLARINA GİTTİ

Emekli edebiyat öğretmeni Muzaffer Kaynak (67) bir süre önce aldığı tekne ile balık turlarına çıkıyordu. Dün bir grup ile sabah saatlerinde balığa çıkmak için sözleşen Kaynak, akşam teknesinde kaldı. Komşu teknedeki arkadaşları ile vakit geçiren adam daha sonra kendi teknesine döndü.

CESEDİ SUDAN ÇIKTI

Sözleştikleri gibi sabah saatlerinde balık turuna çıkmak için teknenin yanına gelen balıkçı grubu korkunç bir manzara ile karşılaştı. Teknenin altında bir kişi hareketsiz halde duruyordu, durum anında yetkililere bildirildi ihbar üzerine adrese ekipler sevk edildi. Sudan çıkarılan cesedin Muzaffer Kaynak'a ait olduğu tespit edildi. 

OLAYIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Kaynak’ın tüm eşyalarının üzerinde olduğu ve herhangi kesici delisi alet yaralanmasının olmadığı belirlendi. Savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Kaynak’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...