Enkaz altındaki küçük Elif ile itfaiyeci arasındaki konuşma duygulandırdı: Ne zaman bitecek?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Depremin vurduğu Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'dan güzel haberler geldi. Üç şehirde 3'ü çocuk 4 kişi ile anne ve 10 günlük bebeği kurtarıldı. Enkazdan çıkarılan 7 yaşındaki Elif Temel ile itfaiye çavuşu Ali Eryılmaz arasında geçen diyalog ise duygulandırdı.

Kahramanmaraş'taki arama kurtarma çalışmalarına destek veren Burdur Belediyesi itfaiye ekipleri, 7 yaşındaki Elif Temel'i sağ salim kurtardı. Kameralara yansıyan bu anlarda itfaiye çavuşu Ali Eryılmaz ile küçük kızın konuşmaları duygulandırdı.

"SEN BİZDEN DAHA GÜÇLÜSÜN"

Elif, kendisini kurtarmak için çabalayan Eryılmaz'a "Ne zaman bitecek?" diye sordu. Eryılmaz da "Çok az kaldı. Kendin de biliyorsun 2 dakikadan az kaldı. Ama sen sabredeceksin. Çünkü buradaki en güçlü kişi sensin. Bizden daha güçlüsün” diyerek onu sakinleştirmeye çalıştı. Enkazdan çıkarılmasının ardından battaniyeye sarılan Elif, sedyeyle ambulansa taşındı. 

İKİ KÜÇÜK KIZ ENKAZDAN ÇIKTI

3 yaşındaki Ayşe ile 5 yaşındaki Fatmanur Buse de UMKE ekipleri tarafından enkaz altından çıkarıldı. 

Enkaz altındaki küçük Elif ile itfaiyeci arasındaki konuşma duygulandırdı: Ne zaman bitecek?

10 GÜNLÜK ERVA BEBEK VE ANNESİ KURTARILDI

Adıyaman'da ise 10 günlük Erva bebeğe yaralı şekilde ulaşıldı. Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bebeğe, Burdur'dan gelen doktorlar müdahale etti. Bebekten 4 saat sonra da annesi kurtarıldı. Anne ile yavrusu hastanede birbirine kavuştu.

BİR GÜZEL HABER DE HATAY'DAN

Hatay’ın Uğur Mumcu Caddesi'nde bulunan Akademi City B Blok enkazında kurtarma çalışmasına katılan UMKE ekipleri, 65 yaşındaki Recep Gümüş'ü kurtarmayı başardı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...