Erdal Sakız cinayetinde kullanılan tüfek Sakarya Nehri'nde arandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erdal Sakız cinayetinde kullanılan tüfek Sakarya Nehri'nde arandı

GÜNDEM Haberleri

Sakarya’da kendisinden 10 gün haber alınamayan ve ormanlık alanda otomobilinde silahla vurulmuş halde bulunan Erdal Sakız’ın cinayetinde kullanılan suç aleti, Sakarya Nehri’nde deniz polisi tarafından arandı.

Sakarya Karasu ilçesi Kuru Dere Mahallesi'nde oturan 43 yaşındaki Erdal Sakız, 9 Kasım günü evden çıktı. Otomobiline atlayıp giden Sakız, bir daha geri dönmedi. Yakınlarının ihbarıi üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı.

GÖĞSÜNDEN VE BAŞINDAN VURMUŞLAR

Ekipler, 10 gün sonra Çam Dağı mevkiindeki ormanlık alanda Sakız'ın cansız bedenini buldu. Şahsın göğüs ve baş kısmından tüfekle vurulduğu belirlendi. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

KARI KOCA VE ÇOCUKLARI TUTUKLANDI

Cinayet şüphelisi olarak E.K. ile eşi L.K. ve 16 yaşındaki çocukları S.K. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

DALGIÇLAR TÜFEĞİ ARIYOR

Çift, olayda kullandıkları tüfeği Ferizli ilçesinden Sakarya Nehri'ne attıklarını söyledi. Dalgıç polisler suda arama yaptı. Şu ana kadar silaha ulaşılamazken çalışmalar yarın devam edecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...