Hain terör örgütünden Gaziantep ve Şanlıurfa'ya roketli saldırı! 1 askerimiz şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hain terör örgütünden Gaziantep ve Şanlıurfa'ya  roketli saldırı! 1 askerimiz şehit oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gaziantep’in Karkamış ilçesine terör örgütü PYD/YPG tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırıya Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından misliyle karşılık verildi. Öte yandan Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu’na hain terör örgütü tarafından roketli bir saldırı düzenlendi ve saldırıda 1 asker şehit olurken, 4 askerimiz ise yaralandı.

Hain terör örgütü PKK/YPG ile mücadele tüm hızıyla sürerken bölücü terör örgütü PKK/YPG Gaziantep’in Karkamış ilçesine Suriye’nin Mümbüç bölgesinden roketler attı. Ayrıca Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu’na hain terör örgütü tarafından roketli saldırı düzenlendi. 

Gaziantep'te 6 roketin boş araziye düştüğü ilçede, belediye hoparlörlerinden sokağa çıkılmaması yönünde uyarılar yapıldı. Suriye'nin Ayn-El Arap bölgesindeki hain terör örgütü üyeleri Şanlıurfa'daki saldırıda ise yaralanan askerler helikopterler ve ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken TSK, saldırı sonrası terör hedeflerini yoğun ateş altına aldı. 

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ

Gaziantep ve Şanlıurfa'daki saldırılar sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri ateş destek vasıtalarıyla saldırının gerçekleştiği bölge ile Ayn-El Arap’taki terör noktalarını ateş altına aldı.

Sınır hattındaki sıcak anların devam ettiği belirtildi.

1 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Birecik ilçesindeki Çiçekalan Hudut Karakolu'na düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu.  Diğer 4 yaralı askerimizin ise tedavileri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...