Hulusi Akar: Mehmetçik, teröristlerin yurt dışı kalıntılarını kovalıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hulusi Akar: Mehmetçik, teröristlerin yurt dışı kalıntılarını kovalıyor

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit yakınları ve gazilerle görüştü. Akar, Mehmetçiğin yurt içi ve yurt dışında teröristlere yönelik durmaksızın mücadele verdiğini söyledi. Akar, hainlerin inlerinin yerle bir edildiğini aktardı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tokat'ta şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Valilik binasında düzenlenen etkinlikte konuşan Akar, teröristlere gözdağı verdi.

"MEHMETÇİK, HAİNLERİN YURT DIŞI KALINTILARINI KOVALIYOR

Şehit ve gazilerin kanları sayesinde bu topralkarın vatan olduğunu vurgulayan Bakan Akar "Terörle mücadelemiz tek yürek ve tek yumruk olarak sürüyor. 85 milyon vatandaşımızın güvenliğini sağlamak için gayret içindeyiz. Yurt içinde kökü kazınmakta olan teröristlerin, yurt dışındaki kalıntıları da Mehmetçik tarafından kovalanıyor. Hainlerin bütün barınakları, sığınakları, inleri başlarına yıkılıyor. Asil milletimizi 40 yıldır başına bela olan bu musibetten kurtarmakta kararlıyız" dedi.

Hulusi Akar'a , Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Sinan Yayla da eşlik etti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...