İhlas Marmara'dan nokta atışı yardım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İhlas Marmara'dan nokta atışı yardım

GÜNDEM Haberleri

Türkiye deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Hem ülkemiz hem de dünyadan gelen yardımlar deprem bölgelerine süratle sevk ediliyor. İhlas Marmara Evleri 1. Kısım da tüm bu duyarlı davranışlara kayıtsız kalmadı.

KAAN ZENGİNLİ'NİN HABERİ - Depremin ilk gününden itibaren hızlı bir şekilde organize olan site sakinleri, deprem bölgesine 4 tır ihtiyaç malzemesi gönderdi. İhlas Marmara Evleri 1. Kısım Site Yönetim Başkanı Mahmut Küçükdoğan gazetemize yaptığı açıklamada “Depremin yaşandığı gün sitemizin internet sayfasından bir duyuruda bulunduk. Ekibimizi kurduk. Âdeta yağmur gibi bir geri dönüş oldu. Tüm site sakinlerimiz ellerinden gelen tüm imkânları seferber etti. İlk tırımız depremin ilk günü yola çıktı. Dördüncü tırımız ise bugün yola çıkıyor” dedi.

1 GECEDE ORGANİZE OLDULAR

Nitelikli ve doğru yardımları yapmak için büyük özveride bulunduklarını söyleyen Küçükdoğan “Sitemizde 100 kadın arkadaşımız gelen yardımları özellikle ayrıştırdı. İyi niyetli de olsa, gelen yardımların bazıları ihtiyaca yönelik olmayabiliyor. Bizim burada amacımız ihtiyaç ne ise onu karşılamak oldu. Gece saatlerine kadar düzenleme ve kolileme işlemleri yapıldı. Kolilerin üzerine gideceği yerler ve adresler yazıldı. 2 elemanımızı tır ile birlikte yola çıkardık. Amacımız direkt olarak ihtiyaç sahiplerinin adreslerini belirlemekti ve bunu da başardık. Bire bir teslimat yapıldı. Belli bir miktarda nakit para da gönderildi” diye konuştu.

NİTELİKLİ DESTEK ÖNEMLİ

Bölgeye yapılan yardımların doğru şekilde organize edilmesi gerektiğini söyleyen Küçükdoğan, şöyle konuştu: Kimin neye ihtiyacı var, bunun tespiti yapılarak gönderilmeli. Yalnızca merkezlere değil, ulaşılamayan yerlere de yardımlar ulaştırılabilmeli. Bizim yaptığımız yardımlar tamamen nitelikli oldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kişilere de acil şifalar diliyoruz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...