İhlas Pazarlama müşterilerinin borçlarını sildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İhlas Pazarlama müşterilerinin borçlarını sildi

Ekonomi Haberleri

İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, depremde evleri yıkılan müşterilerinin tüm borçlarını silme ve 1 milyon TL’lik yardım yapma kararı aldıklarını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili kapsayan deprem sebebiyle bölgeye yardımlar sürerken İhlas Pazarlama da duyarlı yaklaşımıyla sektöre örnek oldu.

AFAD önderliğinde bölgeye ulaştırılmak üzere İhlas Vakfına 1 milyon TL’lik nakdî yardımda bulunan İhlas Pazarlama, depremde evleri yıkılan müşterilerinin tüm borçlarını silme kararı aldı. İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, “Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde evleri yıkılan müşterilerinin tüm borçlarını silme kararı aldığımızın müjdesini veriyorum” açıklamasında bulundu.

Müşterilerinin borçlarını da öteleme kararı aldıklarını kaydeden Korkusuz “Biz İhlas Pazarlama olarak 6 bin 400 kişilik kocaman bir aileyiz. Bu ailenin 850 çalışanı depremin ağır hasar bıraktığı 10 ilimizde görev yapıyor. Firma olarak bölgedeki bayilerimizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımızın maaşlarını da bayilerimizin kendilerini toparlayıp personel maaşlarını ödemeye hazır hâle gelene kadar kesintisiz ödemeye devam edeceğiz” dedi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...