İhlas Vakfından kesintisiz yardım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İhlas Vakfından kesintisiz yardım

GÜNDEM Haberleri

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, “Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Sahadan çekilmedik, ilk günden beri yardımlara devam ediyoruz” dedi.

Depremlerin ardından yardım seferberliği başlatan İhlas Vakfı, felaketin ilk günlerinde gönderdiği tırlar dolusu yardım ve AFAD’a aktarılan nakdî destekle depremzedelerin yaralarının sarılmasında etkin rol oynadı. Devam ettiği ayni ve nakdî yardımlarla depremzedelerin gönüllerine su serpen vakıf, AFAD ile koordineli olarak başlatmış olduğu yardımlarla, sahada var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

İhlas Vakfından kesintisiz yardım

"İLK GÜNDEN BERİ YARDIMLARA DEVAM EDİYORUZ"

Kahramanmaraş, Adana ve Malatya’da yemek dağıtan İhlas Vakfı, yardımların yaralar sarılıncaya kadar devam edeceğini ve 35 öğrenci yurdu ile birlikte topyekûn seferberlik hâlinde olduklarını bildirdi. İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, AFAD’a 3,5 milyon lira yardım yapıldığını belirterek “8 tır dolusu da insani yardım malzemesi gönderdik. Deprem olduğu zaman arkadaşlarımız hemen aksiyon aldılar. Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Sahadan çekilmedik, ilk günden beri yardımlara devam ediyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...