Şimdi yardım zamanı! İhlas Vakfı 7'nci tırını gönderdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şimdi yardım zamanı! İhlas Vakfı 7'nci tırını gönderdi

GÜNDEM Haberleri

İhlas Vakfına yapılan yardımlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İhlas Vakfı Adana Temsilcisi Mustafa Kulak’a (sol baştan ikinci) teslim edildi.

İhlas Vakfı, depremin ilk anlarından itibaren koordine olarak acının merkezine yardım için kolları sıvadı. İhlas Vakfının 10 Şubat 2023 Cuma günü İstanbul Beylikdüzü’nden yola çıkan 6. deprem yardım tırı, Adana’ya ulaştı. Görevliler, İhlas Vakfı Temsilcisi Mustafa Kulak’a tırdaki yardım malzemelerini teslim etti.

Tırı teslim töreninde konuşan Kulak, yardım malzemelerinin bölgelere göre en titiz şekilde tasnif edilerek afetzedelere ulaştırılacağını söyledi. “Ülkemiz çok büyük, korkunç bir felaketle karşı karşıya” diyen Kulak, hayırseverlere yardımlarından dolayı teşekkür ederek “Bu sıkıntılı günde İhlas Vakfı olarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimize emanetlerinizi en titiz çalışmayla teslim edeceğiz. Allahü teala sizlerden razı olsun. Rabb’im ülkemize inşallah bir daha böyle bir felaket göstermesin” ifadesine yer verdi.

YEDİNCİ TIR OSMANİYE'YE UĞURLANDI

Bu arada, İhlas Vakfı, 7. deprem yardım tırını da Osmaniye’ye dualarla uğurladı. Öte yandan, Türkiye’nin birçok noktasından deprem bölgesine tırlar kaldıran İhlas Vakfının “Şimdi Yardım Zamanı” adıyla başlattığı yardım kampanyasına katılmak isteyenler, yandaki hesap numaralarından yardımlarını güvenle depremzede vatandaşlara ulaştırabiliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...