İki depreme de evde yakalanan Elif teyze: Oturup tespih çekerek 'Allah’ım sana teslimim' dedim

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ili etkiledi. O illerden biri de Malatya oldu. İki depreme de evde yakalanan 73 yaşındaki Elif Çağlar, o anlarda tespih çekerek kurtarılmayı beklediğini söyledi.

Kahramanmaraşlı merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden 10 ilimiz etkilendi. Binlerce bina yerle bir oldu, çok sayıda insan hayatını kaybetti. Depremden etkilenen illerden biri de Malatya oldu. Akçadağ ilçesindeki oturan iki bacağı protezli 73 yaşındaki Elif Çağlar iki büyük depreme de evinde yakalandı. 

İki depreme de evde yakalanan Elif teyze: Oturup tespih çekerek 'Allah’ım sana teslimim' dedim

İKİ DEPREME DE EVİNDE YAKALANDI

Depremlere ilçeye bağlı Aktepe Mahallesi’nde bulunan 4’üncü kattaki evinde eşi Aliseydi Çağlar ile birlikte yakalanan yaşlı kadın iki bacağının da protezli olması nedeniyle evinden çıkamadı. Eşi depremin ardından yardım istemek için dışarı çıkınca Elif teyze de tespih çekerek kurtarılmayı bekledi. Depremin ardından sağlık ekipleri tarafından evinden çıkarılan Elif teyze, kaldırıldığı Akçadağ Şehit Gökhan Devlet Hastanesi’nde gözlem altına alındı.

İki depreme de evde yakalanan Elif teyze: Oturup tespih çekerek 'Allah’ım sana teslimim' dedim

"TESPİHİMİ ÇEKEREK 'ALLAHIM SANA TESLİMİM' DEDİM"

Eşi ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan Elif Çağlar, ”İlk ve ikinci depremde de yerimden kalkamadım. Oturarak tespihimi çekerek, 'Allah’ım sana teslimim' diyerek kurtarılmayı bekledim. Daha sonra eşim ve sağlık ekipleri gelerek beni kurtardı. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” diye konuştu

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...