İstanbul haftanın ilk gününe yoğun trafikle başladı: Uzun kuyruklar oluştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul haftanın ilk günü olan pazartesiye yoğun bir trafikle başladı. Avrupa yakasında yaşanan trafikte yer yer tıkanmalar yaşanırken bazı noktalarda ise trafiği ağır ağır ilerlediği görüldü. İlk iş gününün sabah saatlerinde yaşanan yoğunluk sürerken işe toplu taşıma araçlarıyla giden vatandaşlar da oldukça zor anlar yaşadı. Metro, metrobüs, İETT aktarma noktalarında tıkanmalar meydana geldi. D-100 karayolu Ankara istikametinde Küçükçekmece Gölü girişinde başlayan trafik Avcılar'a kadar etkili oluyor. TEM otoyolu Avcılar mevkisi Ankara istikametinde de yoğunluk sürüyor.

Haftanın ilk iş gününe megakent yoğun bir trafikle giriş yaptı. D-100 kara yolu Ankara istikameti Haliç Köprüsü çift yönlü, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu mevkilerinde, TEM kara yolu Seyrantepe ile Büyükdere Caddesi'nde trafik ağır ilerliyor.

İşe giden vatandaşlar toplu taşıma araçlarında yoğunluk oluştururken Mecidiyeköy'de ana arterlerdeki metro, metrobüs ve İETT aktarma noktalarında da kuyruklar gözleniyor.

D-100 kara yolu Haramidere mevkisinde ise her iki istikamette trafik akışı yoğun. D-100 karayolu Ankara istikametinde Küçükçekmece Gölü girişinde başlayan trafik Avcılara'a kadar etkili oluyor. TEM otoyolu Avcılar mevkisi Ankara istikametinde de yoğunluk sürüyor. TEM ile D-100 kara yolunu birbirine bağlayan Hadımköy yolunda ise her iki istikamette trafik yer yer ağır ilerliyor.(AA)

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...