Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İstanbul merkezli 7 ilde 34 adrese sahte alkol için düğmeye basıldı! Operasyonda ele geçirildi, tam 2.5 milyon değerinde

İstanbul merkezli 7 ilde 34 adrese sahte alkol için düğmeye basıldı! Operasyonda ele geçirildi, tam 2.5 milyon değerinde

İstanbul merkezli 7 ilde 34 adrese eş zamanlı sahte alkol operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonunda 30 şüpheli gözaltına alınırken piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 500 bin lira olduğu değerlendirilen 14 ton 445 litre alkollü içki sıvısı, 927 adet içki kiti ile suç nakliyesinde kullanılan araç ele geçirildi.

Kaydet
a- | +A

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde alkollü içki kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda medikal unvanlı firmalar ile temizlik malzemesi satan firmalar üzerinden dezenfektan adı altında alkollü içki üretimi için etil alkol satışı yapıldığını belirleyen ekipler, şüphelilerin denetime takılmamak için bidonları dezenfektan etiketleriyle kamufle ederek, etil alkolleri ülkedeki bir çok şehre kargo ile gönderdiklerini tespit etti.

BAKMADAN GEÇME
Yılbaşı öncesi operasyon! Piyasaya süreceklerdi... İstanbul’da 12 ton sahte alkol ele geçirildi
HABER

Yılbaşı öncesi operasyon! Piyasaya süreceklerdi... İstanbul’da 12 ton sahte alkol ele geçirildi

Piyasa değeri tam 15 milyon lira! Piyasaya sahte alkol sürmeye çalışanlara baskın: 32 gözaltı
HABER

Piyasa değeri tam 15 milyon lira! Piyasaya sahte alkol sürmeye çalışanlara baskın: 32 gözaltı

7 İLDE 34 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre ekipler, 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu örgüt elebaşı, yöneticileri, üyeleri ve suça karışan şüphelilere yönelik İstanbul, Ankara, Bursa, Konya, Muğla, Antalya ve Kayseri'de belirlenen 34 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

BAKMADAN GEÇME
Yeni yıl öncesi büyük operasyon! 10 ton sahte alkol ele geçirildi
HABER

Yeni yıl öncesi büyük operasyon! 10 ton sahte alkol ele geçirildi

2.5 MİLYON DEĞERİNDE ALKOL MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlarda 30 şüpheli yakalanırken adreslerde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 500 bin lira olduğu değerlendirilen 14 ton 445 litre alkollü içki sıvısı, 927 adet içki kiti ile suç nakliyesinde kullanılan araç ele geçirildi. Emniyete götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor.(AA)

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.