Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İstanbul’un göbeğinde kanlı pusu: 22 yaşındaki gençten acı haber geldi

İstanbul’un göbeğinde kanlı pusu: 22 yaşındaki gençten acı haber geldi
Fotoğraf Başlığı Istanbul’un göbeginde kanli pusu: 22 yasindaki gençten aci haber geldi

Kağıthane’deki kanlı pusuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Otomobiliyle seyir halindeyken 17 el ateş edilmesi sonucu başından ağır yaralanan 22 yaşındaki gençten kötü haber geldi.

Kaydet
a- | +A

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde otomobile düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 22 yaşındaki Fırat Öncü’den kötü haber geldi.

Kağıthane Hürriyet Mahallesi’nde dün saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda 22 yaşındaki Fırat Öncü, otomobille cadde üzerinde seyir etmeye başlamıştı. Genç sürücü son duraklara geldiği esnada kaldırımda bekleyen iki şahsın silahlı saldırısına uğramıştı.

Genç saldırıdan kaçmaya çalıştı ancak arkasından 17 el ateş edilince başından vurulmuştu. Araç ise park halindeki iki araca çarparak güçlükle durabilmişti. Mahallesinin silah seslerini duyarak dışarıya çıktığı olayda saldırganlar da koşarak olay yerinden kaçmıştı.

İstanbul’un göbeğinde kanlı pusu: 22 yaşındaki gençten acı haber geldi
Başlık Resmiİstanbul’un göbeğinde kanlı pusu: 22 yaşındaki gençten acı haber geldi

GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarıldığı öğrenilen Öncü, olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Durumu ağır olan gencin ameliyata alındığı öğrenilmişti. Ancak genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatımı kaybetti. Gencin ölümü sonrası cenazesi Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri sonrasında gencin cenazesi dün akşam saatlerinde ailesine teslim edildi.

İstanbul’un göbeğinde kanlı pusu: 22 yaşındaki gençten acı haber geldi
Başlık Resmiİstanbul’un göbeğinde kanlı pusu: 22 yaşındaki gençten acı haber geldi

POLİS HER YERDE SALDIRGANLARI ARIYOR

Diğer yandan çevrede güvenlik önlemi alan polis, otomobilde bir süre inceleme yapmıştı. Otomobilde ruhsatı başkasının üzerine olan bir tabanca ele geçirilirken, kurşunlardan birkaçının iki otomobil ile bir doğalgaz kutusuna isabet ettiği öğrenilmişti. Polisin kaçan saldırganların yakalanmak için başlattığı çalışması sürüyor.

BAKMADAN GEÇME
Kağıthane’de dehşet! Seyir halindeki otomobile 17 el ateş ettiler, genç başından vuruldu
HABER

Kağıthane’de dehşet! Seyir halindeki otomobile 17 el ateş ettiler, genç başından vuruldu

İstanbul
HABER

İstanbul'da 40 milyonluk soygun: Şüpheli, mağdur kadının şoförü çıktı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.