İzmir'de vurulan taksici öldü mü, yaşıyor mu? İzmir’de vurulan taksicinin sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İzmir'de vurulan taksici öldü mü, yaşıyor mu? İzmir’de vurulan taksicinin sağlık durumu nasıl?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İzmir'de vurulan taksici öldü mü, yaşıyor mu, sağlık durumu nasıl? | İzmir’de dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Buca ilçesi Göksu Mahallesi’nden yüzü maskeli müşteriyi alan taksi sürücüsü, taksiye müşteri olarak aldığı saldırgan tarafından açılan 3 el ateş ile vuruldu. Peki, İzmir'de vurulan taksici öldü mü, yaşıyor mu? İşte detaylar…

İzmir'de vurulan taksici öldü mü? İzmir’de yüzü maskeli bir müşteriyi alan taksi sürücüsü, taksiye müşteri olarak aldığı saldırgan tarafından açılan 3 el ateş ile vuruldu. Peki, İzmir'de vurulan taksici öldü mü, yaşıyor mu? Detaylar haberimizde…

İZMİR’DE VURULAN TAKSİCİ ÖLDÜ MÜ?

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir taksi sürücüsü, soğukta bekleyip üşümesin diye aldığı yolcu tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aldığı 3 kurşun darbesiyle ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, yüzü maskeli saldırgan ise gözaltına alındı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, saldırganın "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği duyuldu. Taksicinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Taksi şoförü Oğuz E., saldırı sonrası yan koltuğa devrilip acı çekerken, araçtan inen saldırgan ön yolcu kapısını açarak aracın içerisine girip yaklaşık 10 dakika boyunca bir şeyler aramış, araç içi kamerasına yansıyan görüntülerin bir kısmında "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği duyulan saldırganın, bir ara yaralı taksi şoförüne de tokat atıp daha sonra aracın dışında dakikalarca bekledikten sonra olay yerinden ayrılmıştı.

İzmir'de vurulan taksici öldü mü, yaşıyor mu? İzmir’de vurulan taksicinin sağlık durumu nasıl?

Saldırgan müşterinin taksi şoförünü oyaladığı anlar araç içi güvenlik kamerasına yansımıştı. Bir süre yol gittikten sonra “Buca Belediyesi arka tarafında spor salonuna” gideceğini söyleyen saldırgana, taksi sürücüsünün “Abicim Gaziemir’deyiz” dediği ve saldırganın da “Orası olması gerekiyor" dediği duyulmuştu.

İZMİR’DE TAKSİCİYİ VURAN SALDIRGAN YAKALANDI MI?

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı Oğuz. E., burada ameliyata alındı. Şoförün hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, polis ekiplerince saldırganı yakalamak için çalışma başlatılmıştı. Yaklaşık 70 kamera gözünden 110 saatlik görüntüler izlenerek şüphelinin D.A., olduğu belirlendi ve ekiplerce şahıs, suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...