KADES ihbarına giden polise baltalı saldırı! Öfkeli kocayı vurarak durdurdular

Düzenleyen:
- Güncelleme:
KADES ihbarına giden polise baltalı saldırı! Öfkeli kocayı vurarak durdurdular

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in Buca ilçesinde eşi tarafından darbedilen bir kadın, KADES uygulamasından ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine giden polis de kocanın saldırısına uğradı. Elindeki baltayı etrafa savuran şahıs, vurularak etkisiz hale getirildi.

İzmir Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne Kadın Destek Uygulaması (KADES) uygulaması üzerinden ihbar geldi. Bunun üzerine ilçeye bağlı İnönü Mahallesi, 677/13'taki adrese ekip yönlendirildi. Karısına saldıran Z.U, polislere tepki gösterdi. İkazlara aldırış etmeyen zanlı, elindeki baltayla polislere vurmaya çalıştı. 

ZANLI HASTANEYE KALDIRILDI

Güvenlik güçleri havaya ateş açsa da şahsı durduramadı. Z.U. bu sefer baltayla polis aracına zarar verdi. Ekipler de saldırganı tabancayla vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralanan şahıs, polis yardımıyla konulduğu ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...