Televizyon seyrederken bir anda dehşet saçtı, önce karısını sonra annesini öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Televizyon seyrederken bir anda dehşet saçtı, önce karısını sonra annesini öldürdü

GÜNDEM Haberleri

Kan donduran haber Mersin'den geldi. Eşi ve annesi ile birlikte televizyon seyreden adam bir anda sinir krizi geçirip ikisine de kurşun yağdırdı. İki kadın olay yerinde hayatını kaybederken zanlı ise koltukta oturup polisi bekledi.

Annesi M.Ö. ve eşi Y.Ö. ile birlikte aynı evde yaşayan İ.Ö.  televizyon izlerken dehşet saçtı. Zanlı önce karısına sonra annesine kurşun yağdırdı. Olay, önceki gün merkez Toroslar ilçesi Mithat Toroğlu Mahallesi 88066. Sokak'ta yaşandı. 

Televizyon seyrederken bir anda dehşet saçtı, önce karısını sonra annesini öldürdü

İddiaya göre, zanlı ailesi ile birlikte televizyon seyrederken birden bire cinnet getirdi. Birisi babasının üzerine ruhsatlı olan iki tabanca ile eşi ve annesine kurşunlar yağdırdı.  Zanlı İ.Ö.,  olayın ardından ardından koltuğuna oturup hareketsizce beklemeye başladı. 

KOMŞULAR İHBAR ETTİ

Silah seslerini duyan komşular durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polisle birlikte eve giren sağlıkçılar yerde kanlar içinde kalan iki kadının da hayatını kaybettiğini belirledi.

O esnada koltukta oturan şüpheli İ.Ö. ise polisler tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...