Ankara'da korkunç cinayet! Kayınvalidesi yüzünden 72 yaşındaki karısını katletti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankara'da korkunç cinayet! Kayınvalidesi yüzünden 72 yaşındaki karısını katletti

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da geçtiğimiz ekim ayında kan donduran bir cinayet işlendi. 72 yaşındaki Zekai Coşkun, 90 yaşındaki annesine bakan karısı ile tartıştı. Kayınvalidesinin evden gitmesini isteyen adam çıkan tartışmada karısını ekmek bıçağı ile öldürdü. Zanlı müebbet hapis ile cezalandırıldı.

Ankara'da kayınvalidesi yüzünden tartıştığı eşini 7 yerinden bıçaklayarak öldüren adam müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Feci olay 29 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti. 72 yaşındaki Zekai Coşkun, bakımını üstlendikleri 90 yaşındaki kayınvalidesi Müşerref Taşkıner'in evden gitmesini istedi. Öfkeli adam kayınvalidesi ile tartışmasın diye araya 72 yaşındaki eşi Huriye Coşkun girdi. 

ANNESİNİ SAVUNAN KARISINI ÖLDÜRDÜ

Bu duruma daha da sinirlenen adam mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile karısını 7 yerinden bıçakladı. Talihsiz kadın olay yerinde can verdi. Gözlatına alınan zanlı ise sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

EŞİNİN KENDİSİNE KÜFÜR ETTİĞİNİ CİNAYETİ BU SEBEPTEN İŞLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Coşkun, maktul yakınları ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme başkanı, dava dosyasına gelen evrakı okuduktan sonra, savcı esas hakkında mütalaayı sundu. Zekayi Coşkun'un "eşi kasten öldürmek" suçunu işlediğinin delillerce sabit olduğuna dikkatin çekildiği mütalaada, sanığın "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezasına mahkum edilmesi talep edildi. Mütalaaya karşı savunma yapan sanık Coşkun, önceki beyanlarını tekrarladığını söyleyerek, tartışma esnasında eşinin küfür ettiğini, bu yüzden kendisine hakim olamadığını iddia etti. Yaşananlardan dolayı pişman olduğunu belirten Coşkun, lehine olabilecek hükümlerin uygulanmasını talep etti.

MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Taraf avukatlarının beyanı ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığın "eşi kasten öldürmek" suçundan önce "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezasına mahkum etti. Takdiri indirim ile bu cezayı, "müebbet" hapse çeviren mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...