Kahramanmaraş'ta deprem oldu! 3,7 ile sallandılar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta deprem oldu! 3,7 ile sallandılar

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son deprem haberi Kahramanmaraş'tan geldi. Bölge halkı yine aynı korkuyu yaşadı, AFAD'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 3,7 olarak duyuruldu. İşte son gelişmeler...

Kahramanmaraş 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük deprem ile sarsılmıştı. Asrın felaketi 11 ilde büyük yıkıma sebep olmuştu. Binlerce bina enkaz yığınana dönerken altında kalan 50 bin 783 kişi hayatını kaybetmiş, 107 bin 204 kişi de yaralanmıştı. Bölgede korkutan sarsıntılar devam ediyor. Kahramanmaraş az önce bir kez daha sallandı, AFAD ilk verileri paylaştı. 

KAHRAMANMARAŞ 3,7 İLE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) açıkladığı verilere göre, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 9.43'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...