Kahve dükkanı çalışanından mide bulandıran hareket! Mekan mühürlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Edirne'de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkanda, fincanların tükürükle temizlendiği anların sosyal medyada paylaşılmasının ardından, dükkan mühürlenerek faaliyeti durduruldu. Gözaltına alınan işletmeci ise çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edirne’de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan işletmede mide bulandıran görüntüler kaydedildi. Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüde, işletme yetkilisinin kahve fincanlarını tükürerek temizlediği anlar yer alıyor.

DÜKKAN MÜHÜRLENDİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntü tepki çekerken, Edirne Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, iş yerini mühürleyerek faaliyetini durdurdu.

SERBEST BIRAKILDI

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan işletmeci H.Z. ise sevk edildiği hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kahve dükkanı çalışanından mide bulandıran hareket! Mekan mühürlendi

RUHSATI DA YOKMUŞ

Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Sosyal medyada yer alan olumsuz paylaşımlar ve belediyeye yapılan ihbarlar sonucunda durum tespit edildiği, gerekli müdahalenin yapılması için alışveriş merkezinde Harput Dibek olarak faaliyet gösteren kahveci dükkânına Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İşyeri Denetim Birimi ve Zabıta ekipleri gittiği, kahve dükkânının hijyen ve sağlık şartlarına uymadığı, iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edildiği, faaliyetinin durdurulduğu ifade edildi.

Kahve dükkanı çalışanından mide bulandıran hareket! Mekan mühürlendi

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...