Kar seyretmeye gittiler, Spil Dağı'nda mahsur kaldılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İzmir'den Manisa'ya kar manzarası seyretmek için giden bir aile, Spil Dağı'nda mahsur kaldı. Aile için itfaiye ekipleri seferber oldu. Ekiplerin zorlu mücadelesi 3,5 saat sonra başarıyla sonuçlandı.

Manisa'da kar yağışı başladı. Bu manzaranın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar da Spil Dağı'na çıktı. Ancak İzmir'den gelen bir aile 1.250 rakımda tipi sebebiyle mahsur kaldı.

İTFAİYE DAİRE BAŞKANI DA ÇALIŞMALARA KATILDI

Yapılan ihbar sonrası Manisa Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ve beraberindeki ekip kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık 3,5 saat sonra aileye sağ salim ulaşıldı. Aile, ekiplere yardımlarından dolayı teşekkür etti.

EKİPLER TEYAKKUZDA

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyesi Spil yolunda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için bölgede gece boyunca ekiplerin teyakkuzda kalacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...