Kayseri'de feci olay: İki genç odalarında ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kayseri'de feci olay: İki genç odalarında ölü bulundu

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kayseri'de müstakil bir evde yaşayan iki genç sobadan sızan gaz nedeniyle hayatını kaybetti. Biri 19, diğeri 17 yaşında olan kardeşlerin acı haberini duyan aile yakınları eve akın ederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde müstakil bir evde meydana gelen olayda sabah çocukları Samet (19) ve Ahmetcan (17) K.'yi uyandırmak isteyen anne; odaya girdiğinde iki çocuğunu da hareketsiz buldu.

Anne durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalede Samet ve Ahmetcan K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kayseri'de feci olay: İki genç odalarında ölü bulundu - 1. Resim

SOBADAN ZEHİRLENMİŞLER

Evde yapılan incelemelerde iki kardeşin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından kardeşlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Kayseri'de feci olay: İki genç odalarında ölü bulundu - 2. Resim

Acı haberi duyan ailenin yakınları da eve akın etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 14 Nisan 2024 11:38

Bunca haber yapılıyor soba sönmeden yatmayın diye. Çok yazık ikisi de gencecikmiş. Kendilerine rahmet aileye de sabır dilerim.

Sonraki Haber Yükleniyor...