Kızıldeniz'de çalışmalar sonuç verdi: Tüyler ürperten keşif... Saniyeler içinde içine çekiyor

Düzenleyen:
Kızıldeniz'de çalışmalar sonuç verdi: Tüyler ürperten keşif... Saniyeler içinde içine çekiyor

GÜNDEM Haberleri

Bilim adamları, Kızıldeniz'de yaptıkları araştırmalar sonucunda çok önemli bir keşfe imza attı. Kızıldeniz'in ortasında içine gireni saniyeler içinde dibine çeken bir delik bulundu.

Bilim adamlarının dünya genelindeki araştırmaları hız kesmeden devam ederken yeni ilginç bir keşif görenleri hem büyüledi hem de korkuttu. Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami Üniversitesi'nden Profesör Sam Purkis'in ekibi, Kızıldeniz'de yeni bir keşfe imza attı.

Profesör Purkins'in liderliğindeki ekip, Kızıldeniz'de yürüttüğü çalışmalar sonucunda koca bir delik buldu. Fakat deliğin resmen bir kara delik misali içerisine giren tüm canlıları saniyeler içinde öldürdüğü anlaşıldı.

Bilim insanları, sudaki tuz seviyesinin yeterli olmadığını bu yüzden hidrojen sülfür gibi toksik kimyasalların barındığını ifade ettiler.

Sudaki bu kimyasallar ise canlıların ölmesine neden oluyor.

Normal bir delik olmadığı anlaşılan yeni keşif, bilim dünyasını oldukça heyecanlandırdı. 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...