Kocaeli'de halk otobüsü araba işe çarpıştı, bir aile parçalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli’de meydana gelen kazada özel halk otobüsü, otomobille çarpıştı. Kazada arabada bulunan adam hayatını kaybetti, karısı ise yaralandı. Kaza anı otobüsün kamerasına da yansıdı.

Kocaeli’de özel halk otobüsü otomobille çarpıştı, kazada  araç sürücüsü öldü eşi ise yaralandı. Feci kaza, Kartepe ilçesi Barbaros Hayrettin Caddesi ile Terzi Gölü Caddesi kavşağında sabah saat 09.30 sıralarında meydana geldi. S.K idaresindeki özel halk otobüsü kavşaktan çıkan, Süleyman Bektaş idaresindeki araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürüklenen araç duvara çarparak durabildi.

Kocaeli'de halk otobüsü araba işe çarpıştı, bir aile parçalandı

KAZA KARI - KOCAYI AYIRDI

Kazada otomobil sürücüsü ile karısı yaralandı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ekipler 2 yaralıyı olay yerinde ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırdı. Süleyman Bektaş hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza anı ise anbean özel halk otobüsünün kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...