KPSS sınav sonuçları açıklandı, tercih sonuçları nereden öğrenilecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
KPSS sınav sonuçları açıklandı, tercih sonuçları nereden öğrenilecek?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2023/2 tercih sonuçları açıklandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr/ sayfasından öğrenebilecekler.

KPSS 2023/2 tercih sonuçlarında heyecanlı bekleyiş sona erdi ve sonuçlar açıklandı. 27 Aralık tarihine kadar tercih işlemlerini tamamlayan adaylar, ÖSYM'nin resmi sayfası üzerinden sonuçlarını sorgulayabilecek. Peki, KPSS 2023/2 tercih sonuçları nasıl sorgulanır?

KPSS 2023/2 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

20-27 Aralık 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2023/2 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına, 08 Ocak 2024 tarihinde saat 14.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

KPSS TERCİH SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr/ sayfasından öğrenebileceklerdir.

Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından Bakanlığa elektronik ortamda verilecektir.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...