LGBT sapkınlığının hedefinde bu kez çocuklar var! Destici'den sert tepki: Cinayetten farkı yok!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
LGBT sapkınlığının hedefinde bu kez çocuklar var! Destici'den sert tepki: Cinayetten farkı yok!

GÜNDEM Haberleri

Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici, çocukları hedef alan LGBT sapkınlığına sert tepki gösterdi. 18 yaş altı 22 çocuğa cinsiyet değiştirmesi için ergenlik baskılayıcı ilaç ve çapraz hormon uygulandığı iddialarına Destici, "Cinayetten farkı yok!" dedi.

Aileleri, gençleri hedef alan LGBT sapkınlığı bu kez 18 yaş altı çocukları hedef aldı. 22 çocuğa cinsiyet değiştirmesi için ergenlik baskılayıcı ilaç ve çapraz hormon uygulandığı, çocuklardan 7’si 17 yaşına geldiğinde ameliyat masasına yatırıldığı iddialarına Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici'den sert tepki geldi. Soruşturma başlatılması için çağrı yapan Destici, "Cinayetten farkı yok!" dedi.

DESTİCİ SESSİZ KALAN TABİPLER ODASINI KINADI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "18 yaş altı 28 çocuğa cinsiyet değiştirmesi için tıbbi müdahale yapıldığı" iddialarını içeren haberleri dehşet ve üzüntüyle takip ettiğini belirten Destici, devletin, ilgili tüm kurumlarıyla bu duruma müdahale etmesi gerektiğini dile getirdi. Destici, "Tabipler Odası ve başta barolar olmak üzere hukukçuların konuya sessiz kalmasını kınıyorum." ifadesini kullandı.

CİNAYETTEN FARKI YOK

İddiaların, "cinayetten hiçbir farkı olmadığını" ifade eden Destici, "Bu uygulamaların, operasyonların kimler ve hangi gruplar tarafından yapıldığı, kimler tarafından desteklendiği, tüm ayrıntılarıyla ortaya çıkarılmalı, haklarında yasal ve hukuki işlemler yapılarak kamuoyuyla da paylaşılmalıdır." dedi.

İKİ YÜZLÜLÜKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Mustafa Destici, milleti, gelecek nesilleri, çocukları korumanın devletin ilk ve en asli görevleri arasında yer aldığını vurgulayarak, "Çocuklarımızın Kur’an öğrenmesi dahil, manevi değerlerimize dair her etkinliği, kamuoyuna “Cumhuriyet aleyhinde kalkışma” olarak kamuoyuna pazarlamaya çalışıp bir ayaklanma vesilesi haline getirmeye çalışanların iki yüzlülükleri, bu hadiseyle bir kez daha ortaya çıkmıştır." ifadelerini kullandı.

NE OLDU?

İstanbul Üniversitesi'nin akademik kadrosunda yer alan doktor ve akademisyenlerden oluşan 11 ismin kaleme aldığı “Cinsiyet Disforisi Olan Ergenlere Endokrinolojik Yaklaşım: Türkiye'de Üçüncü Basamak Bir Merkezde Pediatrik Endokrinoloji Bölümü Deneyimi” isimli makalede;
henüz reşit olmamış 22 çocuğa hormon tedavisi uygulanarak ve ameliyat ile desteklenerek cinsiyetlerinin nasıl değiştirildiği tek tek anlatıldı.

18 yaş altı 22 çocuğa cinsiyet değiştirmesi için ergenlik baskılayıcı ilaç ve çapraz hormon uygulandı. Çocuklardan 7’si 17 yaşına geldiğinde ameliyat masasına yatırıldı. Çocukların ses telleriyle oynandı, yüzlerine kadınsılaşması için operasyon yapıldı, bazılarının da cinsel organları alındı. 

Kaynak: Anadolu Ajansı, Yenişafak, Aydınlık

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...