Lise bahçesinde üç kişi bıçaklandı: Baba ve kızı tutuklandı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lise bahçesinde üç kişi bıçaklandı: Baba ve kızı tutuklandı!

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da bir lise bahçesinde dehşet dolu anlar yaşandı. Bir kız tartıştığı arkadaşını bıçakla yaraladı, okula gelen babası da kavgaya gelen diğer 2 kızı bıçakladı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken, baba ve kızı tutuklandı.

Alanya'da bir baba-kız dehşet saçtı. Şekerhane Mahallesi'nde bulunan Alanya Kız Meslek Lisesi öğrencileri arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine B.Ç, H.B'yi göğsünden bıçakladı.

KAVGAYA DAHİL OLAN BABA DA KIZLARI BIÇAKLADI

Yaşanılanları öğrenen B.Ç'nin babası İbrahim Halil Ç, okula gelip kızların kavgasına dahil oldu. O da bıçağını çekip kız öğrenciler A.P. ve C.A'yı yaraladı. Vatandaşların ihbarı sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken Halil İbrahim Ç. ve kızı B.Ö. gözaltına alındı. 

BABA VE KIZI TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba ve kızı, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...