Mangal ölüm getirdi! İki genç zehirlendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mangal ölüm getirdi! İki genç zehirlendi

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman'da Abdullah Görgülü ve arkadaşı İshak Kılınç, evde mangal ateşinde ısınmaya çalıştı. Kömürden zehirlenen gençlerden Görgülü öldü. Kılınç ise hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Gaziantep'te oturan 22 yaşındaki İshak Kılın, arkadaşı Abdullah Görgülü'yü (22) yanına alarak Adıyaman Besin ilçesine bağlı Yayıklı köyündeki dedesinin evine gitti. Dışarıda mangal yapan ikili, havanın soğuk olması sebebiyle ızgarayı eve aldı. 

AKRABALARI EVE GELİNCE KORKUNÇ TABLOYLA KARŞILAŞTI

Gençler bir süre sonra uykuya daldı. Uzun süre kendilerinden haber alamayan yakınları, köye gelip evi kontrol etti. Görgülü ve Kılınç'ı hareket etmemesi üzerine sağlık ekilperi çağrıldı.

KÖMÜR ZEHİRLEDİ

Olay yerine gelen ekipler, Görgülü'nün öldüğünü belirledi. Hala hayatta olduğunu anlaşılan Kılınç ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Yoğun bakıma alınan gencin durumunun kritik olduğu aktarıldı. İkilinin mangal kömüründen sızdan karbonmonoksit gazıdan zehirlendiği belirtildi. Görgülü'nün cenazesi ise otopsi için morga kaldırıldı.

DEDESİ DE AYNI EVDE SOBADAN ZEHİRLENİP ÖLMÜŞ

Bu arada, İshak Kılınç’ın dedesi olan Ömer Kılınç’ın da yaklaşık 4 yıl önce aynı evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenerek vefat ettiği öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...