Meteoroloji uyardı, Doğu Karadeniz bölgesi dikkat! Hazır olun, kuvvetli yağış geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meteoroloji uyardı, Doğu Karadeniz bölgesi dikkat! Hazır olun, kuvvetli yağış geliyor

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Doğu Karadeniz Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Bu akşam ve yarın sabah saatleri arasında kuvvetli şekilde etkili olması beklenen gök gürültülü yağış için vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Son günlerde yurdun birçok bölgesinde etkili olan sıcaklıklar etkisini sürdürürken Doğu Karadeniz bölgesine yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Doğu Karadeniz'de görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, bu akşam saatleri ile yarın (Salı) sabah saatleri arasında etkili olacağı belirtildi.

OLUMSUZLUKLARA DİKKAT 

Yağışın Giresun, Trabzon çevreleri ile Rize'nin batısında yer yer kuvvetli olacağını belirten Meteoroloji tarafından vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Kaynak. İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...