MSB'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
MSB acı haberi duyurdu! Ağrı'da Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu - 1. Resim
"Ağrı'da meydana gelen araç kazasında kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de yayımladığı mesajında, şehit Geniş'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi.
ÇANAKKALE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Şehit Geniş'in acı haber Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Aşağıkaraaşık köyündeki ailesine ulaştı. Yetkililer, şehadet haberini Burak Geniş'in annesi Meşkure Geniş ve Basri Geniş'e verdi. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.
MSB acı haberi duyurdu! Ağrı'da Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu - 2. Resim
YARIN EBEDİYETE UĞURLANACAK
Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in cenazesi yarın Çanakkale'ye getirilecek. Şehit Geniş, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.