Mustafa Varank, kendisini pideciye benzeten kişiye fotoğrafla cevap verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mustafa Varank, kendisini pideciye benzeten kişiye fotoğrafla cevap verdi

GÜNDEM Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçının ardından çekilmiş fotoğrafı paylaştı. Bir kullanıcı, karede bulunan Bursa milletvekili Mustafa Varank için "Pide ustası gibi" yorumunda bulundu. Varank da buna esprili bir şekilde karşılık verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gerçekleştirdikleri basketbol maçının ardından bir fotoğraf paylaştı.

Karede, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Bursa milletvekili Mustafa Varank, İzmir milletvekili Mehmet Kasapoğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yer aldı.

https://twitter.com/Gorkemstappen/status/1667972812521238528

Mustafa Varank, kendisini pideciye benzeten kişiye fotoğrafla cevap verdi

KOMİK YORUMA KOMİK CEVAP! 

Bu fotoğrafın altına yorum yapan bir Twitter kullancısı "Mustafa Varank niye pide ustası gibi duruyor" ifadelerinde bulundu. Onun bu sözlerine Varank'tan da komik bir şekilde karşılık geldi. Mustafa Varank, pide açarkenki çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp altına "Gayret ediyorum ama asla ustalık iddiasında bulunamam..." yazdı. 

https://twitter.com/varank/status/1667986457175138309?s=46&t=Korinq5QKd2gWTetWiygDA

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...